Loading...

Bentley Stockholm

The New Continental GT

Översikt

Den nya Continental GT: Det här är en bil som omdefinierar vad en grand tourer kan vara. Den är oöverträffad i sin klass och kombinerar den imponerande designen, den fenomenala kraften och det makalösa hantverket för vilket Bentley är berömt. Den är framtiden för grand touring.

Design

Klassiska grand tourer-proportioner har förenats med en superformad aluminiumkaross samt ett helt nytt chassi och elektrisk arkitektur. Resultatet är en revolutionerande bil med välkända Bentley-kännetecken, t.ex. den ”kraftfulla linjen” som självsäkert framträder mellan strålkastarna och löper längs bilens sida till det bakre valvet, vilket framkallar en känsla av både hastighet och styrka. 22-tumshjul som tillval med en skulpterad, tvinnad form utgör den perfekta pricken över i:et för den här spännande exteriören.

Det här är ett fantastiskt exempel på bildesign – som kan utökas med en mängd olika alternativ, t.ex. ett urval innovativa dubbla fanér för att sätta din personliga prägel på bilen.

Verkligt spännande körning

Den nya Continental GT har konstruerats för att ge en oöverträffad körupplevelse genom att ge fullständig komfort eller total stimulans enligt vad situationen kräver. Bentleys 6,0-liters W12-motor tar dig från 0 till 100 km/h på 3,7 sekunder och vidare till en topphastighet på 333 km/h.

Under normala förhållanden fungerar den som en bakhjulsdriven bil. Försämrat väggrepp utlöser dock systemet för aktiv fyrhjulsdrift där omedelbar inkoppling av de två framhjulen ger extra grepp direkt när det behövs.

Med en 8-växlad växellåda med dubbelkoppling som ger imponerande jämn acceleration, ett 48 V Active Roll Control-system som optimerar hantering och elektrisk styrning och förbättrar återkoppling till föraren, är det här en bil som pockar på att köras.

Innovativ teknik

En mängd olika intuitiva hjälpsystem, som representerar det senaste inom Bentleys framtidsinriktade inställning till teknik, förbättrar upplevelsen vid körning av den nya Continental GT. Från den adaptiva farthållaren till Bentleys fantastiska roterande display – du bestämmer hur all tillgänglig information ska visas och hur en unik körupplevelse ska anpassas så att allt är exakt enligt dina önskemål.

Äg något unikt

Tack vare den enorma mängden av alternativ att välja mellan är det inte troligt att du någonsin kommer att få se en annan ny Continental GT som är likadan som din. Med allt från fanér och läder till en rad tekniska alternativ är potentialen för att skräddarsy din bil enligt din smak i stort sett oändlig.

Utforska det oräkneliga antalet möjligheter genom att skapa en egen Continental GT med vår konfigurator – eller kom in och prata med oss på Bentley Stockholm.

Ta reda på mer eller planera in en provkörning genom att kontakta oss online eller ringa oss direkt på 46(0)8-562 485 14.


Teknisk specifikation

 • Motor
 • Motor
  6.0 litre twin-turbocharged W12
  Kraftöverföring
  8-speed Dual Clutch
  Effekt
  626 bhp / 467 kW / 635 PS @ 5000-6000 rpm
  Vridmoment
  900 Nm, 664 lb.ft @ 1350-4500 rpm
  Utsläppsnivå
  TBC
  Bränsle
  TBC
 • Prestanda
 • Topphastighet
  207 mph / 333 km/h
  Acceleration i mph
  0 - 60 mph 3.6 seconds
  Acceleration i km/h
  0 - 100 km/h 3.7 seconds
 • Mått
 • Karossform
  Coupé
  Total längd
  4850 mm 190.9 in
  Bredd inkl. ytterspeglar
  2187 mm 86.1 in
  Bredd exkl. ytterspeglar
  1966 mm 77.4 in
  Höjd
  1405 mm 55.3 in
  Axelavstånd
  2851 mm 112.2 in
 • Bränsleförbrukning
 • Körcykel - EU

  Stadskörning
  16.0 mpg 17.7 litres/100 km
  Landsväg
  31.7 mpg 8.9 litres/100 km
  Kombinerad
  23.2 mpg 12.2 litres/100 km
  CO2 utsläpp (kombinerad)
  278 g/km

  Körcykel - EPA

  Stadskörning
  TBC
  Motorväg
  TBC
  Blandad körning
  TBC