Loading...

Bentley Stockholm

De förtjänar sina vingar

DE FÖRTJÄNAR SINA VINGAR
Bentleys Pre-Owned-program ger kunderna många unika fördelar som andra tillverkare inte erbjuder och som verkligen kan ses som klassledande, något som är passande för varumärket. Till varje bil som ingår i programmet medföljer ett utökat förslag till kunder där det ingår omfattande garantier, som visar företagets ansvar för sina bilar och som ger kunden sinnesro och en försäkran om bilens framtida värde.

OMFATTANDE KONTROLL
Alla bilar går igenom en omfattande kontroll med 154 punkter som fastställts av Bentleys ingenjörer. Kontrollen utförs av fabriksutbildade tekniker, så att varje enskild bil håller högsta möjliga standard. Processen övervakas av en oberoende kontrollant.

GARANTI
Alla begagnade Bentley har omfattande garanti med stöd från tillverkaren. Bilarnas ålder kan variera från land till land – kontakta återförsäljaren för komplett information.

• Bilar som är upp till fyra år gamla har ett års omfattande garanti utan begränsning av körsträckan. I vissa fall kan denna garanti ersättas av ännu ej utgången nybilsgaranti, plus den garanti som gäller för begagnade bilar.
• Bilar som är mellan fyra och sju år gamla har ett års omfattande garanti utan begränsning av körsträckan.
• Bilar som är mellan fyra och sju år gamla har ett års garanti utan begränsning av körsträckan.

För bilar som omfattas av de första två kategorierna och som är upp till sju år gamla finns möjligheten att utöka garantin med ytterligare 12 eller 24 månader. Garantierna kan också förnyas för bilar som är yngre än sju år, under förutsättning att garantin inte gått ut. Vid förnyelse kan garantinivån förändras.

Garantins omfattning beror till viss del på bilens ålder vid tiden för köpet.

VÄGASSISTANS
Alla kunder har tillgång till ett omfattande vägassistanspaket:
• Bärgning och hemassistans
• Garage och förvaring
• Kostnader för resa och logi i förekommande fall
• Hyrbil
• Hemsändning av bilen

Ring något av följande telefonnummer i händelse av akut assistans:

00800 4886 4886

0033 (0)4 72 17 25 09

SERVICEHISTORIK
Servicehistoriken för bilar upp till 15-årsgränsen kan kontrolleras mot registret på Bentley-fabriken i Crewe.